Bιβλιοπαρουσίαση In search of Christian Freedom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEO!!

To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..http://jehovahgr.freeforums.org/

Μετά την ύπουλη και φασιστική επίθεση της ηγεσίας της Οργάνωσης της Εταιρείας Σκοπιά στην Ελλάδα στο αντίστοιχο μπλογκ μας στον Pathfinder (rwssel.pblogs.gr) το οποίο είναι πολύ ψηλά στα rankings στο google για την αναζήτηση θεμάτων σχετικά με τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και προφασιζόμενοι παραβίαση ..πνευματικών (!) δικαιωμάτων της "Εταιρείας" επειδή παρουσιάζαμε ντοκουμέντα από τις εκδόσεις τους!

Ακολουθεί το κείμενο από τους διαχειριστές του Pathfinder.gr:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr
-----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμά, όλα τα μπλογκς σχετικού (ή μη) να μας βάλουν ώς δεσμό στις ιστοσελίδες τους!

Ευχαριστώ

"Rwssel"

www.rwssel.pblogs.gr

Oι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και η Αλήθεια's Fan Box

Friday, 31 July 2009

Ανοιχτή Επιστολή προς την Εταιρεία Σκοπιά-παράρτημα Ελλάδας

http://rwssel.pblogs.gr/2009/07/493274.html

Προς τους «μάρτυρες του Ιεχωβά», Κηφισίας 77, 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ.
Κοινοποίηση Watchtower 25 Columbia Heights, Brooklyn, N.Y. 11201

Θέμα: Η «Σκοπιά» και το «θηρίο».

Αγαπητοί κύριοι
Η οργάνωση των «μαρτύρων του Ιεχωβά» που υπάρχει και λειτουργεί από το 1931, αποκαλεί τον Ιεχωβά, Δαρείο και τον Ιησού Χριστό, Κύρο. Πρόκειται για δυο ονόματα που μας οδηγούν ιστορικά στους Μήδους και τους Πέρσες της προχριστιανικής εποχής (Δαρείο 521 - 484 π.Χ. και Κύρο 538 - 529 π.Χ.). Και όσοι βρίσκονται με το μέρος της «Σκοπιάς» θα απολαύσουν τα υλικά αγαθά της γης.
Λένε λοιπόν : « ...;εκείνοι που τώρα τάσσονται με το μέρος του μεγαλύτερου Δαρείου, του Ιεχωβά Θεού, και του μεγαλύτερου Κύρου, του Χριστού Ιησού, εισέρχονται σε μια θαυμαστή ευημερία. Είσασθε ένας απ' αυτούς»; («Ελθέτω η βασιλεία σου» σελ. 165, έκδοσις μαρτύρων του Ιεχωβά 1982).
Αν δεν είστε ...; τυχεροί ν' ανήκετε στην ανωτέρω κατηγορία του Δαρείου Ιεχωβά και του Κύρου Χριστού, και τυχόν ανήκετε στην Χριστιανική Εκκλησία, τότε, σύμφωνα με τη «Σκοπιά» δεν ανήκετε στον Ιεχωβά, αλλά στο:

«Θηρίο με τα κέρατα»

Αυτό το θηρίο έχει «επτά κεφαλές και δέκα κέρατα» (Αποκ. 17:2). Ποιο είναι αυτό το θηρίο; Την απάντηση θα την πάρουμε απ' την Οργάνωση των «μαρτύρων» απ' το ανωτέρω βιβλίο τους που γράφει:
«Σε μια διεθνή συνέλευση των μαρτύρων του Ιεχωβά το 1942 ...; ο ομιλητής, ο πρόεδρος της Σκοπιάς Ν.Χ. Νορρ απέδειξε «το θηρίο το οποίο ...; ήτο». Ήταν η Κοινωνία των Εθνών»! ...;
Ο πρόεδρος Νορρ προχώρησε και έδειξε ότι ...; «το θηρίο εκείνο αναζωογονήθηκε το 1945 σαν Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών» δηλαδή ο ΟΗΕ. Και συνεχίζει: «Αυτό το διεθνές «θηρίο» ...; είναι στην πραγματικότητα «γέμον ονομάτων βλασφημίας» (Δείτε στο παραπάνω βιβλίο σελ. 166).

Σημ. Μ.Ο.

Αγαπητοί μας «μάρτυρες», για τα ανωτέρω ευτράπελα και παιδαριώδη που γράφετε στα βιβλία σας και στη «Σκοπιά» σας , δεν θα σας κατηγορήσει κανείς. Μπορείτε να γράφετε και άλλα πιο ...; γλαφυρά και πιο ...; κωμικοτραγικά, αφού με τον Άλφα λόγο ή Βήτα τρόπο καταφέρετε και πείθετε τους ατυχείς οπαδούς της «Σκοπιάς» και τους κάνετε να πιστέψουν ότι δήθεν αυτά προέρχονται απ' το Δαρείο Ιεχωβά ως «εύπεπτη τροφή».
Εκείνο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθείτε απ' τους οπαδούς της «Σκοπιάς» είναι ότι, εν αγνοία τους, και πίσω απ' τις πλάτες τους παίξατε κάποτε μια ατιμία σε βάρος τους υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους και θεωρώντας τους για χαχόλους. Είναι ότι ζητήσατε επιμόνως να γίνετε μέλος του «θηρίου» δηλαδή σ' ένα θηρίο «γέμον ονομάτων βλασφημίας», του ΟΗΕ. Το ζητήσατε και το πετύχατε. Να και το σχετικό απόσπασμα κειμένου της σύνδεσης με το «θηρίο» σε μετάφραση:
«ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ»
«Τελευταίως το τμήμα NGO είχε λάβει έναν μεγάλο αριθμό αιτήσεων που αφορούσαν την σύνδεση της Watchtower Bible and Tract Society of New York με τα τμήμα δημοσίων πληροφοριών (Department of Public Information (DPI). Αυτή η Οργάνωση έκανε αίτηση για σύνδεση με το DPI το 1991 και της χορηγήθηκε η σύνδεση το 1992. Δεχόμενη την σύνδεση με το DPI, η οργάνωση συμφώνησε να πληροί τα κριτήρια που απαιτούνται για την σύνδεση, όπως υποστήριξη και σεβασμό στις αρχές του Χάρτη των Ενωμένων Εθνών και υποχρέωση και μέσα για να διεξάγουν αποτελεσματικά προγράμματα πληροφοριών με τα μέλη που συνιστούν τον Οργανισμό, και σε ένα ευρύτερο, ακροατήριο σχετικά με τις δραστηριότητες των Ενωμένων Εθνών ...;» (μεταφρασμένο απόσπασμα από αγγλόγλωσσο κείμενο).

Γιατί λέτε ψέματα;;;

Αγαπητοί μας «μάρτυρες» σας ερωτούμε, και αν θέλετε, απαντήστε μας:
Πρώτον. Το Μπέθελ Αθηνών γνωρίζει ότι κάποτε (1992) συνδέθηκε η «Σκοπιά» με το θηρίο «το γέμον ονομάτων βλασφημίας»; Αν το γνώριζε, τότε για ποιο λόγο, εσείς δεχτήκατε αυτήν την ατιμία; Και αν εσείς σκεπάσατε αυτήν την μπαμπεσιά του Κυβερνώντος Σώματος της «Σκοπιάς», τότε γιατί δεχόσασταν να διδάσκετε στους άτυχους οπαδούς ότι τα Χριστιανικά και άλλα έθνη θα τα καταστρέψει ο Δαρείος Ιεχωβά στη μάχη του Αρμαγεδδώνα; Φοβάσθε μήπως φύγουν από τη «Σκοπιά»;
Δεύτερον. Όταν εν γνώσει σας διδάσκετε το ψέμα μήπως έχετε την εντύπωση ότι έχετε μεράδι στην αγάπη του Αληθινού Θεού ή απλώς εμπορεύεσθε τις ελπίδες αφελών και άτυχων ανθρώπων με τα πολλά ψέματά σας! ...;

Με αγάπη Χριστού
Ευθύμιος Ζουλιανίτης


περισσότερα:


http://antiairetikos.blogspot.com/2009/07/blog-post_13.html

Μάρτυρες του Ιεχωβά.. οι κρυφοκαπνιστές

http://rwssel.pblogs.gr/2009/07/493274.html


(Eδώ και μερικές ημέρες ανακαλύψαμε ένα καταπληκτικό ιστολόγιο και θα το προβάλλουμε συχνά-πυκνά)

http://pistosfronimosdoulos.blogspot.comΜάρτυρες του Ιεχωβά.. οι κρυφοκαπνιστές

Επιμέλεια: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πριν από αρκετό καιρό, στο γνωστό πλέον σε όλους «Blogspot ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ»,

στο άρθρο με τίτλο: «Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ», εκτυλίχθηκε ένας διάλογος ανάμεσα σε μάρτυρες του Ιεχωβά και Ορθοδόξους.

Στον διάλογο αυτό συμμετείχε και κάποιος αναγνώστης που υπέγραφε με το ψευδώνυμο: digiSapientia και ο οποίος δεν φανερώνει (για δικούς του προσωπικούς λόγους), σε ποια θρησκεία ανήκει.

Παρ΄ όλα αυτά όμως, από τα σχόλιά του, φανερώνεται να «τρέφει», μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους μάρτυρες του Ιεχωβά.

Παρακινούμενος από αυτήν του τη συμπάθεια λοιπόν, απευθυνόμενος σε κάποιον Χριστιανό Ορθόδοξο που υπέγραφε με το (ψευδώνυμο μάλλον) Νικόλαος, τον είδαμε να γράφει τα εξής:

Copy paste - επιλεκτικά σημεία από το σχόλιό του:

digiSapientia είπε..

«κ. Νικόλαε υπάρχει πράγματι "καιρxς τοζ κλαζσαι"!

Πρέπει πράγματι να θρηνείτε γοερά για την οικτρή κατάσταση της θρησκείας που πρεσβεύετε με τόσο περισσή αλαζονεία: ...;


..Ας μην μιλήσουμε για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ορθοδόξων που πεθαίνουν ετησίως λόγω του καπνίσματος. Οι "αιρετικοί" που αντιμάχεστε εν ματαίω ζήλω σάς έχουν αφήσει εδώ και 5 δεκαετίες πίσω, καθώς δεν δοκιμάζουν καν τη γεύση και το άρωμα των προϊόντων του καπνού. Έμπρακτα.


Ίσιδα ικανή, μέμνησο ημάς!»

23.05.2009 ώρα 2:59 μμ

Προσέξατε ο ευλογημένος τί είπε~

«..Οι "αιρετικοί".. σάς έχουν αφήσει εδώ και 5 δεκαετίες πίσω, καθώς δεν δοκιμάζουν καν τη γεύση και το άρωμα των προϊόντων του καπνού. Έμπρακτα».

Ο φίλος αυτός, δεν άργησε να πάρει την κατάλληλη απάντηση επ΄ αυτού, και στις 24.05.2009 και ώρα 6:58 μμ, μια μέρα μετά δηλαδή, του απαντά κάποιος άλλος αναγνώστης (ορθόδοξος μάλλον), με το ψευδώνυμο «Ιερεμίας» με τα εξής παρακάτω:

Copy paste - επιλεκτικά σημεία από το σχόλιό του:

Ιερεμίας είπε..

« .. Από τα γραφόμενά σας, φανερώνεται η πλήρη άγνοιά σας, για τους φίλους σας τους Ιεχωβίτες ...;

.. δε χρειάζεται να τους κατηγορούμε εμείς αφού τα μαρτυρούν μονάχοι τους τα χάλια τους.

.. Για να σας βοηθήσω λιγάκι λοιπόν.

Βιβλίο: «Οι νεαροί ρωτούν» Τόμος δεύτερος, σελίδα 137..


«Μια νεαρή ονόματι Τάμι υποδεικνύει μια άλλη αιτία για την οποία μερικοί μπορεί να ζουν διπλή ζωή ...;»


Το καταλάβατε αυτό κύριε digiSapientia ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ λέει..

Και συνεχίζει..

«Αργότερα δοκίμασα το κάπνισμα ...;» λέει η ίδια ...;

Κι εσείς τι γράψατε κύριε digiSapientia~


Να σας το θυμίσω λοιπόν:

«Οι "αιρετικοί" που αντιμάχεστε εν ματαίω ζήλω σάς έχουν αφήσει εδώ και 5 δεκαετίες πίσω, καθώς δεν δοκιμάζουν καν τη γεύση και το άρωμα των προϊόντων του καπνού. Έμπρακτα. »

Το βιβλίο που κρατώ στην κατοχή μου «Οι Νεαροί Ρωτούν» Τόμος δεύτερος κύριε digiSapientia, γράφει πως εκτυπώθηκε το 2008. Ένα χρόνο πριν δηλαδή.

Πού είδατε εσείς τις 5 δεκαετίες~


Εκτός κι αν στα μαθηματικά είστε κουμπούρα!
Τότε βεβαίως και εξηγείται η ατομική βόμβα που αμολήσατε» ...;

24.05.2009 ώρα 6:58 μμ

Επομένως, για ποιους καθαρούς μάρτυρες του Ιεχωβά μιλάμε~

Καθαροί στο σώμα και στα ρούχα ναι, αυτό εύκολα μπορούμε να το πιστέψουμε, αλλά καθαροί από αμαρτίες.. αυτό.. ΟΧΙ!

Για όποιον από τους αναγνώστες ενδιαφέρεται να διαβάσει όλους τους διαλόγους, μπορείτε να τους βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:

http://antiairetikos.blogspot.com/2009/05/blog-post_13.html?showComment=1243180706431#c778859492916501196


Κλείνοντας έχω να πω στους φίλους μάρτυρες του Ιεχωβά, πως όπου υπάρχουν άνθρωποι, εκεί υπάρχει και η αμαρτία.


Ας μην παίζουμε με τις λέξεις λοιπόν και ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.

Αν με την είσοδό του σε μια φυλλαδική εταιρία (ΣΚΟΠΙΑ), μπορούσε ο άνθρωπος να καθαριστεί από τις αμαρτίες του, δε θα χρειαζόταν τότε η θυσία του Χριστού...

Ζητώ συγνώμη από τους αγαπητούς συνεργάτες και τους αναγνώστες μας για το μακροσκελές άρθρο μου.


Παναγιώτης


http://pistosfronimosdoulos.blogspot.com/2009/07/blog-post_30.html

ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (ΙΑΝ 2010)