Bιβλιοπαρουσίαση In search of Christian Freedom


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEO!!

To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..



http://jehovahgr.freeforums.org/





Μετά την ύπουλη και φασιστική επίθεση της ηγεσίας της Οργάνωσης της Εταιρείας Σκοπιά στην Ελλάδα στο αντίστοιχο μπλογκ μας στον Pathfinder (rwssel.pblogs.gr) το οποίο είναι πολύ ψηλά στα rankings στο google για την αναζήτηση θεμάτων σχετικά με τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και προφασιζόμενοι παραβίαση ..πνευματικών (!) δικαιωμάτων της "Εταιρείας" επειδή παρουσιάζαμε ντοκουμέντα από τις εκδόσεις τους!

Ακολουθεί το κείμενο από τους διαχειριστές του Pathfinder.gr:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr
-----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμά, όλα τα μπλογκς σχετικού (ή μη) να μας βάλουν ώς δεσμό στις ιστοσελίδες τους!

Ευχαριστώ

"Rwssel"

www.rwssel.pblogs.gr

Oι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και η Αλήθεια's Fan Box

Wednesday 13 August 2008

Η άρνηση των Μαρτύρων του Ιεχωβά για μετάγγιση αίματος και η αναγκαιότητα αλλαγής του νόμου

Δυο αδέρφια ικετεύουν τη μητέρα τους –Μάρτυρα του Ιεχωβά- να συναινέσει στη μετάγγιση αίματος στον πατέρα τους, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του ύστερα από τροχαίο ατύχημα.Ο πατέρας, 57 ετών, τραυματίστηκε βαριά και έμεινε αναίσθητος, όταν κατά την επιστροφή στο σπίτι του ένας μεθυσμένος οδηγός συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Οι γιατροί δήλωσαν πως ο βαριά τραυματισμένος άνδρας πρόκειται να ζήσει μόλις για λίγες ημέρες, εφόσον δεν ακολουθήσει θεραπεία.Παρότι, όμως, οι γιατροί θεωρούν πως ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο άνδρας, είναι η μετάγγιση αίματος, η σύζυγος του αρνείται να συναινέσει, επειδή το απαγορεύει η πίστη τους. Ακόμα και οι εκκλήσεις των δυο παιδιών τους δεν ήταν αρκετές για να την μεταπείσουν. Μια πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά, κληθείσα να σχολιάσει την απόφαση της συζύγου να μην συναινέσει στη μετάγγιση αίματος στον βαριά τραυματισμένο άνδρα της, δήλωσε ότι πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να αρθεί η απαγόρευση των μεταγγίσεων αίματος. Μάλιστα, πιστεύει πως οι 70,000 ενήλικες Μάρτυρες του Ιεχωβά της Βρετανίας, χρειάζονται προστασία τόσο από τη θρησκεία τους όσο και από τους εαυτούς τους, όσον αφορά το θέμα των μεταγγίσεων αίματος. Συμπληρώνει, ακόμα, πως ο νόμος πρέπει να αλλάξει έτσι ώστε τα νοσοκομεία να έχουν το δικαίωμα να μεταγγίζουν αίμα σε Μάρτυρες του Ιεχωβά, παρά τη θέληση τους.Η γυναίκα ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά για 30 χρόνια και πριν από εννέα χρόνια αρνήθηκε να υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θρησκεία και από τότε προσφέρει, μέσω μιας προσωπικής ιστοσελίδας, υποστήριξη και πληροφορίες σε πρώην Μάρτυρες του Ιεχωβά. Πρόσφατα, έδωσε τη γραπτή της συγκατάθεση ώστε, σε περίπτωση που χρειαστεί, να υποβληθεί η κόρη της σε μετάγγιση αίματος κατά τη διάρκεια μιας πεντάωρης χειρουργικής επέμβασης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια αρκετοί Μάρτυρες του ιεχωβά έχουν πεθάνει στη Βρετανία, επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος.

0 comments:

ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (ΙΑΝ 2010)