Bιβλιοπαρουσίαση In search of Christian Freedom


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEO!!

To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..



http://jehovahgr.freeforums.org/





Μετά την ύπουλη και φασιστική επίθεση της ηγεσίας της Οργάνωσης της Εταιρείας Σκοπιά στην Ελλάδα στο αντίστοιχο μπλογκ μας στον Pathfinder (rwssel.pblogs.gr) το οποίο είναι πολύ ψηλά στα rankings στο google για την αναζήτηση θεμάτων σχετικά με τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και προφασιζόμενοι παραβίαση ..πνευματικών (!) δικαιωμάτων της "Εταιρείας" επειδή παρουσιάζαμε ντοκουμέντα από τις εκδόσεις τους!

Ακολουθεί το κείμενο από τους διαχειριστές του Pathfinder.gr:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr
-----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμά, όλα τα μπλογκς σχετικού (ή μη) να μας βάλουν ώς δεσμό στις ιστοσελίδες τους!

Ευχαριστώ

"Rwssel"

www.rwssel.pblogs.gr

Oι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και η Αλήθεια's Fan Box

Tuesday 5 August 2008

Ελληνόγλωσσα βιβλία για την Παραθρησκεία.






Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ. Τόμος Α'.Η Οργάνωση των “μαρτύρων του Ιεχωβά” γνώρισε, στη διάρκεια της ιστορία της, ουσιαστικές αλλαγές στις δοξασίες της, στην οργανωτική δομή, στις πρακτικές, στους στόχους της.Ξεκίνησε ως ιδιωτική επιχείρηση του Καρόλου Ρώσσελ, μεταβλήθηκε σε μετοχική εταιρεία, έγινε θρησκευτική αίρεση, οικοδομήθηκε σε “θεοκρατία” ή καλύτερα σε δικτατορία και σε “μόνη νόμιμη κυβέρνηση σ’ όλη τη γη”.Στο τρίτομο αυτό έργο, ο συγγραφέας, μας παρουσιάζει το αποτέλεσμα εικοσαετούς σκληρής εργασίας του. Είναι μία σφαιρική μελέτη του φαινομένου της “Λατρείας της Σκοπιάς”, βασισμένη στη βιβλιοθήκη των εκατό και πλέον ετών της ιστορίας αυτής της βορειοαμερικανικής εταιρείας και ακόμη σε άγνωστες μέχρι σήμερα πηγές.Το βιβλίο αυτό λαμβάνει υπόψη του και τις νεώτερες μεταβολές (1992-1993) που συντελέσθηκαν στο Μπρούκλιν και μ’ αυτή την έννοια καλύπτει ένα μεγάλο κενό.
('Εκδοση 1993, Σελίδες 239).











ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ, Τόμος Β'.Οι δύο πρώτοι τόμοι αυτού του έργου αποδεικνύουν ότι η “αυτοβιογραφία” της “Σκοπιάς’ είναι γεμάτη από νοθεία, ιστορική απάτη, μισές αλήθειες. Σύστημά της η απόκρυψη των αληθινών γεγονότων, που την αποδεικνύουν επαρμένο, πονηρό και αδίστακτο “δούλο”, ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, προκειμένου να παγιδεύσει και να κρατήσει αιχμαλώτους ανύποπτους πολίτες.('Εκδοση 1994, Σελίδες 470).
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ, Τόμος Γ'.Ο τρίτος τόμος, “μάρτυρες του Ιεχωβά και Ορθοδοξία”, αποδεικνύει τον αντι-γραφικό χαρακτήρα της εταιρείας αυτής, αλλά ταυτόχρονα κατοχυρώνει και τη γραφική αλήθεια της Ορθοδοξίας.('Εκδοση 1995, Σελίδες 267).
Τα βιβλία μας διατίθενται στα βιβλιοπωλεία.Αν δεν βρίσκετε κάποια από αυτά, μπορείτε να απευθυνθείτεστην Π. Ε. Γ.Γιά παραγγελίες βιβλίων τηλεφωνήσατε:(210) 6082 271 και (210) 6396 665, Fax: (210) 6082 219.Ταχυδρομική Διεύθυνση:Π. Ε. Γ., Τ. Θ. 60120, 153 42 Αγία Παρασκευή.

0 comments:

ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (ΙΑΝ 2010)