Bιβλιοπαρουσίαση In search of Christian Freedom


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEO!!

To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..



http://jehovahgr.freeforums.org/





Μετά την ύπουλη και φασιστική επίθεση της ηγεσίας της Οργάνωσης της Εταιρείας Σκοπιά στην Ελλάδα στο αντίστοιχο μπλογκ μας στον Pathfinder (rwssel.pblogs.gr) το οποίο είναι πολύ ψηλά στα rankings στο google για την αναζήτηση θεμάτων σχετικά με τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και προφασιζόμενοι παραβίαση ..πνευματικών (!) δικαιωμάτων της "Εταιρείας" επειδή παρουσιάζαμε ντοκουμέντα από τις εκδόσεις τους!

Ακολουθεί το κείμενο από τους διαχειριστές του Pathfinder.gr:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr
-----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμά, όλα τα μπλογκς σχετικού (ή μη) να μας βάλουν ώς δεσμό στις ιστοσελίδες τους!

Ευχαριστώ

"Rwssel"

www.rwssel.pblogs.gr

Oι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και η Αλήθεια's Fan Box

Monday 1 December 2008

Aπο αναγνώστη μας (Μ.Κ.)

Από τον αναγνώστη μας , Μ.Κ. (τα στοιχεία του στην διάθεσή μας) λάβαμε το εξής μήνυμα το οποίο και αναδημοσιεύουμε κατόπιν αδείας του:(το blog μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σε κάθε επικοινωνία μαζί μας και ανάρτησης--εκτός από τους υβριστές...)

καλησπέρα.

Συναναστρέφομαι εδώ και καιρό με μάρτυρες του Ιεχωβά και μπορώ να πω ότι μ'έχουν καλύψει σε αρκετά θέματα που ψαχνόμουν καιρό.

Έχει δείξει όπως γνωρίζεις κι εσύ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, καλοσυνάτοι και σε πλησιάζουν χωρίς προσωπικό κέρδος παρά μόνο να σου διδάξουν αυτό που πιστεύουν. Εντομεταξύ εγώ σκεφτόμουν ότι ίσως πολλοί απ'αυτούς δεν πιστεύουν αλλά είναι μια δικαιολογία για να κάνουν παρέες, να περνάν ευχάριστα την ώρα τους, τους ενώνει
αυτό. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που μεγαλώσαν έτσι από γονείς κλπ πoυ πιστεύω ότι αυτοί πιστεύουν πραγματικά σε αυτό που κάνουν.

Αυτό με ενθουσίαζε. παρά τους διευθαρμένους έμπορους παπάδες και σίαπου εκμεταλλευονται τη θρησκία για κονομες. Και όχι μόνο οι παπάδες αλλά και οι απλοί υποκριτές χριστιανοί. Γι'αυτό είδα ότι αυτοί οι άνθρωποι έιναι ξεχωριστοί.Όμως είχα ερωτήματα αρκετά για αυτό ψάχνοντας στο ίντερνετ πέτυχατη σελίδα.

Σκεφτόμουν κι εγώ να γίνω μάρτυρας, καλυμμένος σε πολλά πράγματα, πολλά απ'αυτα είχαν κενά αλλά κουβεντιάζοντας μαζί τους βρήκα μια λογική αν και όχι απόλυτη απάντηση. Πάντως είδα κάποια πράγματα στο ίντερνετ που δε μου άρεσαν κι έχει επηρρεαστεί αρκετά η άποψη μου γι'αυτούς.

Είδα ότι συμπληρώνουν κάρτες για να συνεχίσουν να έιναι "μέλη" και κάπου αλλού είχα βρεί ότι πρέπει να επισκεφθούν 100 με 150 άτομα μηνιαίως για να συνεχίσουν να είναι μάρτυρες του Ιεχωβά και αυτό με έβαλε σε σκέψεις.καταρχήν ότι δεν είναι και τόσο αφθόρμητος και αυθεντικός ο τρόπος ο οποίος κάνουν επισκέψεις σε σπίτια αλλά υπό την καθοδήγηση άλλων για να συνεχίσουν να είναι "μέλη" αλλιώς τους διαγράφουν ή δε θεωρούνται πια μάρτυρες του Ιεχωβά. Δηλαδή σαν να πιέζονται.

Συμπληρώνουν ακόμα και ώρες μελέτης με άτομα που κάνουν δηλαδή σαν να βγάζουν πέρα μια υποχρέωση όχι τόσο προς τον Θεό, παρά για τους "ανώτερους" τους. Αυτό ίσως να κρύβει και άλλα παραπάνω. Έχω ακούσει ότι δεν πληρώνονται και το πιστεύω. Εσείς τι νομίζετε;
Και ρωτάω τώρα τι σκοπό έχουν για όλο αυτό;

Και να τους "διαγράψουν" που κάπου είδα ότι σημαίνει ότι δε θα θεωρούνται πλέον μάρτυρες,
μπορούν να διαβάζουν και σπίτι τους με τα πιστεύω τους και να βρουν μόνοι τους ανθρώπους να τους διδάξουνε χωρίς να είναι πιεσμένοι στο χρόνο τους να βρουν μεγάλο αριθμό για να
συμπληρώσουν. Τι σημασία έχει να είσαι γραμμένος κάπου για να έχεις πίστη; Μπορείς να πας στις συναθρίσεις χωρίς να είσαι "μέλος" τους.

Οπότε ποιος ο σκοπός να το κάνουν; Όλο αυτό που σαν εκβιασμός μου φαίνεται. Χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος οι ίδιοι; Με λίγα λόγια μου φαίνεται σαν να έπεσα θύμα - όχι αυτών - αλλά από τους ανώτερους τους που πέρνουν οδηγείες από αυτούς. Οι "ανώτεροι" πες έχουν συμφέροντα, τους αφήνουν.. ότι έχει ο καθένας για βιβλία κλπ. Αλλά οι υπόλοιποι; Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω. Αν έχετε την καλοσύνη και μου απαντήσετε θα σας είμαι ευγνώμων.


Μ.Κ., 1/12/2008

2 comments:

Unknown said...

Lipo ontos i Martires den plirononte, afto pu kanun to kanun giati nomizun 8a sosun tus an8ropus na min katastrafun stin katastofi pu 8a feri o 8eos ke oti an den to kanun o 8eos 8a tus 8eorisi enoxun ke 8a katastrepsi aftus. Edo 8a prepi na doso tin selida mu www.aftermyth.com ke na po ston eroti8anta na diavasi kala ekina pu exi mesa ke na di to iliko.. Episis o filos edo Rossel exi arketo iliko giana diksi ston eroti8anta apo pu ksekinisan i martire ke ti simfeonta eksipiretun. Na eksigiso ego merikos. I martires eksipiretun oste na er8i i nea taksi pragmaton apo tus illuminati / Masons.
Ine ili8ia pionia duloprepis pu elexunte apo mia alli aorati dinamu tus Sionistes enteli.
Opos ke ena exi stin www.aftermyth.com 8a dis me apli logiki pos o evraikos 8eos pu pistevun den ine o panaga8os opos ton parusiazu ... Gnomimu ine na sinexisis na milas me tus martires alla potesu na min stamatisis tis erevnes, potesu min su valun sinora..

Anonymous said...

Σε ευχαριστώ agelonis για το μηνυμά σου.Ελπίζω να το λάβει υπόψιν του ο φίλος μας

ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (ΙΑΝ 2010)