Bιβλιοπαρουσίαση In search of Christian Freedom


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEO!!

To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..



http://jehovahgr.freeforums.org/





Μετά την ύπουλη και φασιστική επίθεση της ηγεσίας της Οργάνωσης της Εταιρείας Σκοπιά στην Ελλάδα στο αντίστοιχο μπλογκ μας στον Pathfinder (rwssel.pblogs.gr) το οποίο είναι πολύ ψηλά στα rankings στο google για την αναζήτηση θεμάτων σχετικά με τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και προφασιζόμενοι παραβίαση ..πνευματικών (!) δικαιωμάτων της "Εταιρείας" επειδή παρουσιάζαμε ντοκουμέντα από τις εκδόσεις τους!

Ακολουθεί το κείμενο από τους διαχειριστές του Pathfinder.gr:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr
-----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμά, όλα τα μπλογκς σχετικού (ή μη) να μας βάλουν ώς δεσμό στις ιστοσελίδες τους!

Ευχαριστώ

"Rwssel"

www.rwssel.pblogs.gr

Oι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και η Αλήθεια's Fan Box

Thursday 30 April 2009

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ : Απάτη – μαμούθ με διαμερίσματα ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

Πηγή http://clubs.pathfinder.gr/xristianos/8592?forum=40989&read=2510

Ολόκληρο κύκλωμα εξαπάτησης ανυποψίαστων Βολιωτών είχε στήσει τον τελευταίο χρόνο Αθηναίος κτηματομεσίτης, γιος παλιού ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, μαζί με δύο ακόμα Βολιώτες. Οι τρεις «συνεργάτες», εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση, φαίνεται ότι άνοιξαν… εμπόριο ελπίδας για δεκάδες θύματά τους στο Βόλο, πείθοντάς τους ότι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υψηλές αποταμιεύσεις τους. Με την υπόσχεση ότι θα εξασφάλιζαν φθηνά ακίνητα-φιλέτα, τα οποία είχαν περιέλθει στην κατοχή τραπεζών από πλειστηριασμούς, φέρεται ότι κατόρθωσαν να βάλουν στο χέρι σαράντα Βολιώτες και το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ περίπου! Ο Αθηναίος κτηματομεσίτης –μάρτυρας του Ιεχωβά καθώς και ο συνεργάτης του στο Βόλο, όπως και γνωστός Βολιώτης τραπεζικός που εμφανίζεται να παίζει σημαντικό ρόλο, είχαν στήσει τη μηχανή με τρόπο απολύτως πειστικό. Πιο συγκεκριμένα, υποσχόμενοι ακίνητα μεγάλης αξίας κυρίως στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, αποσπούσαν τεράστια ποσά από επιφανείς Βολιώτες, αλλά και από εύπορους μάρτυρες του Ιεχωβά, αφού τα δύο από τα τρία μέλη της ομάδας ανήκουν στο συγκεκριμένο θρήσκευμα, γεγονός που τους προσφέρει νομική θωράκιση σε σχέση με τους ομόθρησκούς τους.
Το χαρακτηριστικό της απάτης είναι ότι για τα τεράστια ποσά που ενθυλάκωνε η ομάδα ως αντίκρισμα παρείχε συναλλαγματικές μεγαλύτερης αξίας από τα ποσά, ως περίσσια εξασφάλιση, με το επιχείρημα ότι τα προς αγορά ακίνητα αποτελούσαν μεγάλη επενδυτική ευκαιρία και άφηναν τεράστιο περιθώριο κέρδους και έτσι είτε τα αγόραζαν τελικά οι υποψήφιοι πελάτες είτε παρέμεναν στους «εγκεφάλους», κανείς δεν θα έχανε, αφού οι πελάτες αν δεν τους άρεσε το ακίνητο θα εξαργύρωναν τις κερδοφόρες συναλλαγματικές που είχαν στα χέρια τους. Τελικά ούτε τα ακίνητα αγοράστηκαν ούτε οι συναλλαγματικές πληρώθηκαν, παρά το γεγονός ότι έληξαν!
Οι δύο πρώτες μηνύσεις έχουν κιόλας κατατεθεί και αμέσως μετά το Πάσχα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες, αφού τα ποσά που χάθηκαν είναι τεράστια, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση γνωστού Βολιώτη φυσιοθεραπευτή, που ακόμα περιμένει το ξενοδοχείο στην Αράχοβα, του οποίου υποτίθεται ότι θα γινόταν ιδιοκτήτης έναντι του ποσού των 700.000 ευρώ, τα οποία παρέδωσε στους… χρυσοφόρους επενδυτές!
Τεράστια ποσά έχουν «κάνει φτερά». Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι τουλάχιστον 17 μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν πέσει θύματα της απάτης και έχουν εμπιστευτεί από 50.000 έως 100.000 ευρώ κατά περίπτωση.
Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις επαγγελματιών. Όπως γιατρός του Βόλου, που εμπιστεύτηκε 170.000 ευρώ, εμπόρος γυψοσανίδων, ο οποίος μετρά απώλεια 1.400.000 ευρώ, εμπόρος αξεσουάρ αυτοκινήτων που έδωσε 300.000 ευρώ, τραπεζικός που διέθεσε 1.300.000 ευρώ, μηχανικός της Νομαρχίας, η οποία έχασε 95.000 ευρώ, μηχανικός που διέθεσε ποσό 40.000 ευρώ.
Γιατί προτίμησαν τους Μάρτυρες ; Δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο ότι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα αγοραπωλησίας ακινήτων επέλεξαν σε πολλές περιπτώσεις να προσεγγίσουν και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά Μάρτυρες του Ιεχωβά. Εκ του θρησκεύματός τους οι Μάρτυρες δεν στρέφονται δικαστικά κατά «αδερφών» τους και φαίνεται ότι έλαβαν σοβαρά υπόψη τους αυτή την παράμετρο, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν μακριά από τη Δικαιοσύνη ορισμένα από τα θύματά τους.

http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001006&nodeId=51&articleId=15888
http://www.taxydromos.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001001001&nodeId=6&articleId=15938

2 comments:

Ορθόδοξος Απολογητής said...

Αγαπητέ/τοί του m-t-i.blogspot.com θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε να μας φιλοξενείτε και μας προτείνετε στους αναγνώστες σας.

Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη στην πολύ ωραία δουλειά που κάνετε.
Ορθόδοξος Απολογητής

Vivident said...

Αμ καλα το ελεγα εγω οτι ΟΛΟ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ μαζευουνε εκει μεσα.

χαχαχαχαχαχαχ

Ολοι για καποιο σκοπο γινονται μελη.

Ο Θεος ειναι τελευταιος και απλως ενα εργαλειο στα χερια τους για να εξυπηρετουν σκοπους.

ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (ΙΑΝ 2010)