Bιβλιοπαρουσίαση In search of Christian Freedom


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEO!!

To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..



http://jehovahgr.freeforums.org/





Μετά την ύπουλη και φασιστική επίθεση της ηγεσίας της Οργάνωσης της Εταιρείας Σκοπιά στην Ελλάδα στο αντίστοιχο μπλογκ μας στον Pathfinder (rwssel.pblogs.gr) το οποίο είναι πολύ ψηλά στα rankings στο google για την αναζήτηση θεμάτων σχετικά με τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και προφασιζόμενοι παραβίαση ..πνευματικών (!) δικαιωμάτων της "Εταιρείας" επειδή παρουσιάζαμε ντοκουμέντα από τις εκδόσεις τους!

Ακολουθεί το κείμενο από τους διαχειριστές του Pathfinder.gr:

Αγαπητό μέλος του Pathfinder,

Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:

"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:

1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/

2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος

Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Με τιμή,

Pathfinder Support Team - http://support.pathfinder.gr
support@pathfinder.gr
-----------------------------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμά, όλα τα μπλογκς σχετικού (ή μη) να μας βάλουν ώς δεσμό στις ιστοσελίδες τους!

Ευχαριστώ

"Rwssel"

www.rwssel.pblogs.gr

Oι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" και η Αλήθεια's Fan Box

Monday 3 August 2009

Ανάπηροι μάρτυρες του Ιεχωβά στο.. «τρέξιμο..»

Ένα πολύ ώραίο άρθρο από το

http://pistosfronimosdoulos.blogspot.com/2009/08/blog-post.html



Επιμέλεια: ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Οι μάρτυρες του Ιεχωβά, το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν πολύ καλά να κάνουν, είναι οι διανομές των περιοδικών Σκοπιά και Ξύπνα καθώς και άλλα βιβλία που κουβαλούν μαζί τους όταν βγαίνουν από σπίτι σε σπίτι να παρασύρουν ανυποψίαστους συνανθρώπους μας.
Γνωρίζαμε ότι η εταιρία Σκοπιά που τους χρησιμοποιεί ως πλασιέ των περιοδικών της και μάλιστα αμισθί είναι αδίστακτη, αλλά δεν γνωρίζαμε πόσο.
Τρομοκρατώντας η εταιρία τους πιστούς της, σε φυλλάδιο, της «Σκοπιάς» 15 Ιανουαρίου του 1965 σελίδα 49, έγραψε τα εξής:
«Ο Θεός θα καταστρέψει την ψυχή και το σώμα των μαρτύρων του Ιεχωβά, αν σταματήσουν το κήρυγμα».
Υπό αυτή την απειλή λοιπόν, ο καημένος ο μάρτυρας, παίρνει τη γεμάτη περιοδικά τσαντούλα του και τρέχει από σπίτι σε σπίτι μπας και σώσει τη ψυχούλα του από την διαμηνύσασα καταστροφή.
(Βλ. Αρμαγεδδώνας)
Με τον ίδιο φόβο όμως, η εταιρία έχει «ποτίσει» ακόμη και τους ανάπηρους μάρτυρες του Ιεχωβά.
Είναι τόσο αδίστακτη που δε χαρίζεται σε κανέναν.
Έτσι, με μεγάλη έκπληξη ανακαλύψαμε στο βιβλίο «οι νεαροί ρωτούν» τόμος δεύτερος σελ. 74 - 82, ανθρώπους ανάπηρους με σοβαρά κινητικά προβλήματα, να έχουν ως όνειρο ζωής τις διανομές φυλλαδίων της εταιρίας.
Βιβλίο: "Οι νεαροί ρωτούν σελίδα 74 τόμος δεύτερος".
ΝΤΑΣΤΙΝ: «έχω μυϊκή δυστροφία. Χρειάζομαι βοήθεια για να ντυθώ, να κάνω μπάνιο και να φάω. Δεν μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου.
Παρ΄ όλα αυτά, η ζωή μου είναι απολαυστική, και έχω πολλά για τα όποια νιώθω ευγνώμων. Βγαίνω τακτικά στη διακονία και υπηρετώ ως διακονικός υπηρέτης στην εκκλησία. Δε νιώθω καν ότι «παλεύω» για να τα καταφέρω. Στην υπηρεσία του Ιεχωβά, έχω πάντα κάτι να κάνω και κάτι στο οποίο να αποβλέπω. Πάνω από όλα, περιμένω με λαχτάρα το νέο κόσμο του Θεού, όπου θα «σκαρφαλώνω σαν το ελάφι..»
Βιβλίο: "Οι νεαροί ρωτούν σελίδα 78, τόμος δεύτερος".
Η ΜΙΚΙ, 25 ετών με τρύπα στην καρδιά, χειρουργημένη, κουράζεται εύκολα και έχοντας χρόνιους πονοκεφάλους, επειδή δεν μπορεί να βγει στο έργο πόρτα – πόρτα λόγο της πάθησής της, προσπαθεί να διανέμει περιοδικά της εταιρίας δια μέσω του τηλεφώνου.
Λέει η ίδια…
«Για παράδειγμα κατάφερα να γίνω ολοχρόνια διάκονος, κάνοντας το περισσότερο έργο μου με επιστολές και μαρτυρία από το τηλέφωνο».
Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μια εταιρία η οποία πραγματικά δε χαρίζεται σε κανέναν. Υπό την απειλή του «Αρμαγεδδώνα», ο φόβος έχει φτάσει μέχρι το μεδούλι από το πιο πιτσιρίκι μέχρι τον μεγαλύτερο μάρτυρα του Ιεχωβά. Από τον πιο υγιή μέχρι τον πιο άρρωστο.
Για την εταιρία «Σκοπιά», εκείνο που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο, είναι οι διανομές περιοδικών πάση θυσία, με κάθε τρόπο, με οποιοδήποτε μέσω…
Δε βλέπει τους ανθρώπους ως ανθρώπους, αλλά ως εργαλεία, ως γρανάζια της μεγάλης μηχανής που έχει στήσει εδώ και χρόνια για να δουλεύει όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αγαπητά πλανεμένα μας αδέρφια, αν πραγματικά αισθάνεστε πως θέλετε να γίνετε κήρυκες του Ευαγγελίου, τότε «καλό έργο επιθυμείτε» όπως λέει και στην Αγία Γραφή.
Κηρύξτε μόνο με το Ιερό Ευαγγέλιο όπως άλλοτε και οι Απόστολοι, διότι μόνο ο λόγος του Θεού μπορεί να σώσει κάθε άνθρωπο κάθε φυλή κάθε έθνος…
Πότε απόστολος κήρυξε την αλήθεια δια μέσω περιοδικών ή φυλλαδίων;
Τα περιοδικά της φυλλαδικής εταιρίας «Σκοπιά», που υπηρετείτε προσβάλει και μειώνει το Σωτήρα Χριστό με τα γραφόμενά της..
Το νου σας αδέρφια..
Ο Κύριος ας φωτίζει ημάς!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

1 comments:

Unknown said...

Sxetika me to an8ro, exo na po pos ine epilogi tu ka8e enos ti 8a kani, i masrtires tu iexova mpori na didaskun tis idies evreikes malakies pu didasku ke i xristiani. Ine 8ema tu ti efxarista ton ka8ena ti 8a kani, ekina ta atoma nomizun me to na kanun afto oti kratun ton 8eo apo ta @@ ke oti ston paradiso 8a ginun kala. I xristiani or8odoksi pali, exun tis gries tis animpores ke tus pernun ta lefta di8en gia tin eklisia, oli skilli mia genia anw. I 8riskies prepi na stamatisun alla oxi krinontastes me afton ton tropo.
To mono pu mporume na krinume ine giati den voi8ane ton kosmo ton ftoxo ke ton arosto me ikonomiki voi8ia, idika i or8odoksi ke ka8oliki fenete ka8ara poso drikolakes ine.

ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (ΙΑΝ 2010)